Radijzensoep met pesto van radijzentopjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de pesto, meng de toppen van radijs met peterselie, 30 cl olijfolie, sap van twee citroenen, een beetje geraspte citroenschil, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, zout en peper. Koel bewaren.
  • 2 Zet zes radijzen voor decoratie opzij. Meng de resterende radijzen met citroensap, een beetje geraspte citroenschil, roomkaas, zout en peper.
  • 3 Snij de resterende radijsjes in dunne schijfjes.
  • 4 Giet de soep in individuele kommen, garneer met plakjes radijzen en voeg pesto toe.

Radijzensoep met pesto van radijzentopjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Wortel-radijzensoep met kokosroom
17 min
Bekijk recept