Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango

4
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de lamskoteletten in met de look. Smeer ze dan in met olijfolie en bestrooi ze met tijm. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
  • 2 Schil het fruit, verwijder klokhuis en pitten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de peerblokjes in een slakom, voeg het sap van de halve limoen toe en meng. Voeg het andere fruit toe, de geraspte gember, de fijngesnipperde rode ui, de ontpitte en gehakte chilipeper, de balsamicoazijn, de gehakte kruiden, peper, zout en 3 eetlepels olijfolie.
  • 3 Meng goed.
  • 4 Verwarm de grill (of barbecue) voor. Bedruip de lamskoteletten met een scheutje olijfolie en bak ze op de grill.
  • 5 Serveer warm met de salsa.

Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept