Rabarbersoep met munt en muskaatwijn

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de amandelen in grove stukken. Snij de rabarber in blokjes. Doe ze in een kookpan met de suiker, de amandelen en het water. Roer om, breng het geheel aan de kook en laat 10 min. op een zacht vuur sudderen. Giet in een grote kom en laat volledig afkoelen.
  • 2 Voeg de gesnipperde munt en de muskaatwijn toe. Zet minstens 1 uur in de koelkast.
  • 3 Serveer heel koel in schaaltjes of bekers en versier met muntblaadjes.

Rabarbersoep met munt en muskaatwijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloenwaterijs met muskaatwijn
15 min Nagerecht
Bekijk recept
In wijn gemarineerde nectarines met zomerfruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchten met muskaat en specerijen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met specerijen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Fruitsoep met ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsoep Met Ijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber/aardbeisoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fruit-soep Met Ijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept