3 Maak het beslag met de mixerkloppers, roer telkens 1 min. nadat je een nieuw ingrediënt hebt toegevoegd. Begin met het mengen van de zachte boter en de suiker. Doe er dan 2 eieren bij en vervolgens de helft van de bloem. Voeg de 2 overige eieren toe en tenslotte de rest van de bloem en het snuifje zout. Klop nog 1 min.
4 Bestrijk de wanden van een ovale ovenschotel (26 x 20 cm) met boter en leg een op maat gesneden stuk bakpapier op de bodem. Doe er het beslag in en laat 40 min. in de oven bakken. Laat de taart volledig afkoelen en ontvorm op een snijplank. Laat ze omgekeerd liggen en snij in de vorm van een masker.
5 Mix de confituur en verwarm in een kleine steelpan. Strijk er de taart volledig mee in.
6 Kneed de marsepein een beetje zodat hij soepel wordt en leg op een groot stuk bakpapier. Wrijf de deegrol in met bloemsuiker en rol de marsepein helemaal uit. Draai het bakpapier met de marsepein om op de taart en neem het papier weg. Bedek de taart volledig met de marsepein en snij het teveel weg.
7 Giet een beetje voedingskleurstof op een klein bordje. Dompel er een prop keukenpapier in en dop op de marsepein, kleur en versier naar eigen keuze. Maak met de minismarties de ogen en de mond. Prik het vetersnoepje aan de zijkanten vast om een elastiek te vormen.