3 Strijk 1 vel filodeeg in met gesmolten boter. Bestrooi met geraspte chocolade. Leg daarop een vel filodeeg dat beboterd is aan beide kanten. Bestrooi met geraspte chocolade. Snij in zes gelijke vierkanten.
4 Herhaal met de andere vellen filodeeg, zodat je 24 vierkanten krijgt. Leg de stukken deeg op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Zet 10 min. in de oven of tot het deeg goudgeel is. Laat afkoelen uit de oven.
5 Meng de yoghurt snel met 8 grof verkruimelde meringues en 1 eetlepel gearomatiseerde suiker met citroen. Voeg de ontdooide frambozen toe en meng snel.
6 Leg net voor het serveren een filovierkant op elk bord, doe er wat frambozencrème op met een spuitzak. Bedek met een filovierkant en wat frambozenyoghurt.
7 Dek af met een filovierkant en doe hetzelfde met de overige ingrediënten. Versier de borden met stukken meringue en gearomatiseerde suiker met citroen.
Millefeuille chocolade-framboos is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus