Minestrone van fruit met olijfolie en basilicum

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat in een steelpannetje het sinaasappelsap met de rietsuiker inkoken tot 2/3 van het volume, gedurende ongeveer 5 minuten. Het resultaat is een ‘reductie’.
  • 2 Voeg dan het limoensap toe aan deze reductie.
  • 3 Meng in een slakom de aardbeien met banaan, mango, abrikozen, kiwi’s, druiven, bosbessen en frambozen.
  • 4 Giet de reductie bij de vruchten.
  • 5 Schep dit in kommetjes of diepe borden. Giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met het versneden basilicum.

Minestrone van fruit met olijfolie en basilicum is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Minestrone met ricottapesto
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone van jonge groentjes en pesto
Bekijk recept