1 Doe de geconcentreerde melk en de chocolade in een steelpannetje; verwarm op een zacht vuur tot de chocolade gesmolten is. Neem van het vuur en voeg de boter in blokjes toe. Laat 1 min. rusten en roer tot een gladde room. Giet in een grote kom en laat 5 min. rusten.
2 Los de Choco Instant op in de melk. Dompel een koekje hierin gedurende 30 sec en leg het koekje op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met chocoladeroom en leg hierop een tweede in chocolademelk gedompeld koekje. Ga zo door tot je 8 torentjes van elk 4 koekjes bekomt.
3 Neem een torentje in de hand, bestrijk de randen met chocoladeroom, leg terug op de bakplaat en bedek ook de bovenzijde met de chocoladeroom. Doe hetzelfde met de 7 andere torentjes. Snij de Mikadokoekjes in 3 en schik ze op de taartjes zoals de takjes van een nestje.
4 Bedek de bakplaat met cellofaan en zet in de koelkast. Laat 24 u. rusten zodat de koekjes zacht worden.
5 Haal de nestjes 30 min. op voorhand uit de koelkast, versier met eitjes en serveer op kamertemperatuur.