Moes van sinaasappel en limoen

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees, verdeel in partjes en verwijder de velletjes. Snij het vruchtvlees in grote blokjes.
  • 2 Schil de limoenen tot op het vruchtvlees en snij ze in fijne schijfjes, die je daarna halveert.
  • 3 Laat in een steelpan 10 cl water met de suiker en gember inkoken tot een dikke siroop. Voeg de stukken sinaasappel toe. Roer en laat 15 min. koken op een zacht vuur.
  • 4 Voeg de limoen toe, roer, laat afkoelen en dien koud op in gekoelde kommetjes.

Moes van sinaasappel en limoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Panzanella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hemel en aarde
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept