Sorbet met champagne

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het sap uit de citrusvruchten, voeg de suiker eraan toe en breng het mengsel aan de kook. Laat het 1 minuut op hoog vuur indikken tot de bereiding licht siroopachtig is. Laat afkoelen, voeg de champagne toe, meng zorgvuldig en laat het in de ijsbereider opstijven.
  • 2 Giet een beetje frambozencoulis op de bodem van individuele kommetjes en verdeel hierover bolletjes sorbet. Dien onmiddelijk op, afgewerkt met de munt of basilicum.

Sorbet met champagne is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept