Sorbet van piña colada met exotische fruitsla

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de fruitsappen, de kokosmelk, de rum, het vanillearoma en de gekozen specerij in een voorraaddoos met platte bodem. Sluit en laat ongeveer 8 uur opstijven in de diepvriezer. Bewerk het mengsel elk uur met een vork om een smeuïge sorbet te verkrijgen.
  • 2 Verdeel, net voor het opdienen, het in plakjes gesneden fruit over de borden en werk elk bord af met 2 quenelles van sorbet.
  • 3 Serveer meteen.

Sorbet van piña colada met exotische fruitsla is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante sesamkoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Fruitsla met amandelgelei
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept