Zeeduivel met honing en bieslook

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zeeduivel in stukken en bak op een middelmatig vuur in een sauteerpan met de boter. Neem uit de pan wanneer ze rondom lichtbruin gebakken zijn.
  • 2 Giet 1 eetlepel olijfolie in de pan en laat de fijngesnipperde sjalot hierin 5 min. fruiten op een zacht vuur. Voeg 12 cl water toe, roer het aanbaksel los, voeg de honing toe, het citroensap, de mosterd en de room. Roer er het verkruimelde bouillonblokje onder en leg de stukken vis in deze saus. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur.
  • 3 Voeg 2 eetlepels bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Dien onmiddellijk op, bestrooi de borden met de resterende bieslook. Serveer met een groene groente en aardappelpuree.

Zeeduivel met honing en bieslook is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept