Zalmburgers

6
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Voeg wat geraspte limoenschil (ong. 1 koffielepel) toe, evenals 1 eetlepel limoensap. Doe er ook het ei bij, de gehakte rode ui, de koriander, peper en zout. Laat hakken tot een glad mengsel. Voeg het paneermeel toe en meng goed. Breng op smaak.
  • 2 Verdeel de bereiding in 6 en maak er burgers van. Leg ze in de olie in een grote braadpan met antikleefbodem. Laat ze aan beide zijden goudbruin bakken op middelhoog vuur.
  • 3 Zet op tafel met broodjes, sla, in plakjes gesneden tomaten, tartaarsaus, gehakte lente-uitjes en augurken. Elkeen kan dan zelf zijn burger samenstellen.

Zalmburgers is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept