Aardappeltaartje met fricassee van kip

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Warm de puree op in een kookpot, samen met het citroensap, twee eetlepels olijfolie en de bieslook.
  • 3 Meng de tapenade met een eetlepel olijfolie.
  • 4 Kruid de kippenbillen met peper en zout en laat ze gedurende een half uur sudderen in de olijfolie. Laat ze vervolgens afkoelen, verwijder het vel en snijd het vlees in kleine stukken.
  • 5 Vul vier ovenschaaltjes met puree en schik hierop twee tot drie eetlepels kip.
  • 6 Zet nog vijf minuten in de oven. Werk af met een scheut olijfolie.

Aardappeltaartje met fricassee van kip is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Braadkip met Pas de Bleu kaassaus en gebakken fruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met röstideksel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Stokbrood Met Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept