Aardappelkoekje met bresaola

12
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Leg de nog diepgevroren rösti op de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 15 min., draai ze om en bestrooi ze met de kaas. Bak ze nog 15 min. extra.
  • 3 Snij ondertussen de champignons in fijne schijfjes en haal de sneetjes bresaola uit elkaar. Leg een sneetje op elke rösti, schik er een schijfje champignon op en vervolgens een blaadje basilicum.
  • 4 Serveer meteen.

Aardappelkoekje met bresaola is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met courgette en bresaola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pizza met witlof, bresaola en abdijkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolseldersalade met bresaola en mosterd
15 min
Bekijk recept

PH Lekker thuis - Aardappelkoekje met tomatenpesto
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
aardappelkoekje
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Zalm In Aardappelkoekje
10-20 min -
Bekijk recept
Hartig Aardappelkoekje
20-30 min -
Bekijk recept