Jambalaya met kip en chipolata

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kip en de chipolata’s in de olie in een grote, diepe pan rondom bruin.
  • 2 Neem het vlees uit de pan, fruit er de gesnipperde ui en de geperste knoflook in.
  • 3 Snij de selder in boogjes (verwijder eventueel de zaadjes van het pepertje en snij het in fijne ringetjes) en voeg toe aan ui en knoflook. Bak 2 minuten.
  • 4 Voeg de kruiden, specerijen en rijst toe. Roer 1 min., doe er de bouillon en de tomaten bij, meng goed. Voeg de kip en de chipolata's toe, zet een deksel op de pan en laat 30 min. sudderen op een heel zacht vuur.
  • 5 Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met de gehakte peterselie en serveer meteen.

Jambalaya met kip en chipolata is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept
Jambalaya met chorizo en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept