Orecchiette, saus van zwarte olijven en geitenkaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de zwarte olijven tot een fijne puree.
  • 2 Pel de uien en hak ze fijn. Fruit de uien gedurende 8 minuten op een zacht vuurtje in de warme olijfolie. Voeg er de olijvenpuree aan toe, samen met de bouillon, het citroensap, zout en peper. Laat dit alles 15 min. op een matig vuur staan en voeg er dan de verkruimelde geitenkaas aan toe.
  • 3 Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.
  • 4 Hak de basilicumblaadjes fijn.
  • 5 Als de pasta klaar is, laat hem dan goed uitlekken. Doe de pasta en de saus in een slakom. Meng dit alles, versier met basilicum en dien onmiddellijk op.

Orecchiette, saus van zwarte olijven en geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige quinoa ontbijtsalade
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept