Visterrine met kappertjes en dragon

8
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en laat ze 15 minuten koken in de kruidenbouillon.
  • 2 Giet ze af en stamp ze fijn. Snij de visfilets in dikke blokjes en maak er een fijne puree van met een keukenrobot.
  • 3 Meng de aardappel- en vispuree, de eieren, de kwark, de dragon, de kappertjes, de garnalen, zout, peper, nootmuskaat en cayennepeper naar eigen smaak.
  • 4 Doe het gerecht in een cakevorm die vooraf met boter ingewreven is en zet het 1 uur warmwaterbad, in de oven op thermostaatstand 6-7 (200°C).
  • 5 Laat wat afkoelen, haal de terrine uit de vorm, leg ze op een dienblad en dien ze in dikke schijfjes op.

Visterrine met kappertjes en dragon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Groente-Visterrine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thaise Groente-visterrine
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visterrine Met Roomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visterrine Met Gerookte Zalm
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept