Vleesbrood met olijven en pijnboompitten

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten lichtjes in een droge pan met antiaanbaklaag.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Breng alle ingrediënten (behalve peper en zout) samen in een kom en meng goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
  • 4 Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en bak gedurende 45 minuten in de oven.

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood met oregano en specerijen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiders vleesbrood
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept