Zoek
Vleesbrood met olijven en pijnboompitten
4
Delhaize
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eieren
0,5 eetlepel gedroogde oregano
1 kg gemengd gehakt
0,5 potje ontpitte zwarte olijven
4 eetlepels paneermeel
peper en zout
4 eetlepels pijnboompitten
1 handvol verse basilicum
Bereiding
1
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een droge pan met antiaanbaklaag.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Breng alle ingrediënten (behalve peper en zout) samen in een kom en meng goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
4
Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en bak gedurende 45 minuten in de oven.
Vleesbrood met olijven en pijnboompitten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood met oregano en specerijen
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiders vleesbrood
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept