2 Verwarm de in stukjes gesneden boter in een kookpot op heel zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, 100 g chocolade toe en laat smelten. Neem van het vuur, laat 1 min. staan en klop met de garde. Voeg dan de eieren en de melk toe, meng goed.
3 Meng de suiker met de bloem, het baking powder, het zout en de resterende 50 g chocolade. Giet dit mengsel in één keer in de kookpot en meng snel zonder een perfect glad beslag te willen bekomen.
4 Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en schep een lepel beslag in elk vormpje. Verdeel 100 g frambozen over de vormpjes en bedek met het resterende beslag. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
5 Breng de room in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur, voeg de gehakte, witte chocolade toe. Laat 1 min. staan, roer met de garde. Giet het mengsel in een kom en voeg de kaas toe, meng goed en zet 1 uur in de koelkast.
6 Bedek de muffins met de witte chocoladeroom, leg er een framboos op en bestrooi met suikerparels. Serveer koel.