1 Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer.
2 Klop de eiwitten tot sneeuw. Voeg 40 g poedersuiker toe en blijf de eiwitten opkloppen (het eiwit gaat glanzen). Meng de citroenrasp met de room en schep er het eiwit door.
3 Verdeel het gebak in vier gelijke dikke plakken. Snijd er met behulp van taartringen 4 ronde plakken uit. Duw het gebak aan zodat het goed tegen de onderkant van de ringen zit. Schik de halve aardbeien langs de wanden van de ringen, met de snijkant naar buiten. Vul de binnenkant van de aardbeienkrans met de citroenmousse. Hou enkele aardbeien apart.
4 Mix de rest van de aardbeien met het citroensap en de rest van de poedersuiker tot een coulis.
5 Schenk een beetje aardbeiencoulis op de bodem van elk bord. Zet een ring met taartje in het midden van elk bord en haal de ring voorzichtig weg. Werk de bovenkanten van de taartjes af met plakjes van de achtergehouden aardbeien.