Zoek
Cioccolate al caffé
4
Delhaize
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 cl verse room
25 g bloemsuiker
75 cl melk
100 g Dessert Callets (of pure dessertchocolade in stukjes gebroken)
25 cl espresso's of sterke koffie's
25 g griessuiker
2 zakjes vanillesuiker
chocoladepailletten
Bereiding
1
Zet een kom en de mixerkloppers 30 min. op voorhand in de koelkast.
2
Klop er vervolgens de room in stijf, voeg de bloemsuiker toe en meng.
3
Doe de chocolade in een grote steelpan en voeg de melk toe.
4
Verwarm op een middelhoog vuur, roer regelmatig met de klopper zodat de chocolade zich goed vermengt met de melk.
5
Voeg de koffie toe, de griessuiker en de vanillesuiker, meng goed en neem van het vuur.
6
Giet de chocolademelk in 4 tot 6 tassen, voeg de opgeklopte room toe, bestrooi met de pailletten en serveer meteen.
Cioccolate al caffé is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Semifreddo Van Chocolade Met Sinaasappel
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Affogato Al Caffe
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Affogato Al Caffe
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Granita De Caffe
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept