Cobbler met nectarines en rode bessen

6
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Ontpit de nectarines en snij het vruchtvlees in kleine stukken.
  • 3 Doe ze in een grote kom met de afgeriste rode bessen, het citroensap, 50 g suiker en het kaneelpoeder.
  • 4 Meng goed en schik op de bodem van een niet te hoge ovenschaal.
  • 5 Meng de bloem met het baking powder, het zout en 100 g suiker in een andere, grote kom.
  • 6 Voeg de in kleine stukjes gesneden boter toe, meng met de vingertoppen en verbrokkel tot kruimels zoals voor een crumbledeeg.
  • 7 Maak een kuiltje in het midden van het deeg en doe er de melk en het ei in.
  • 8 Meng met een vork tot een homogeen, maar brokkelig deeg.
  • 9 Schep het deeg in hoopjes op de vruchten, laat wat ruimte tussen de hoopjes: de vruchten moeten niet volledig bedekt zijn. 1
  • 0 Zet 25 min. in de oven. 1
  • 1 Serveer warm, lauw of koud.

Cobbler met nectarines en rode bessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Cobbler met peren en gember
Nagerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met scones (cobbler)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie's Fruit Cobbler
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Whisky Cobbler
Bekijk recept