Chocoladefondue

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de bananen en snij ze in dikke plakken.
  • 2 Schil en ontpit de appel en de peren.
  • 3 Snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 4 Verdeel het stuk cake in blokjes.
  • 5 Snij de schijfjes ananas in grote stukken.
  • 6 Verdeel al deze stukken fruit en cake over kleine kommetjes.
  • 7 Breek de chocolade in stukken.
  • 8 Giet de room, de geconcentreerde melk en de chocolade in een pannetje.
  • 9 Warm het geheel op een zacht vuurtje op, net zolang tot je een homogene massa bekomt. 1
  • 0 Met een prikkertje kunnen de kinderen de stukjes fruit of cake in de gesmolten chocolade dompelen.

Chocoladefondue is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Melkchocoladefondue met kokos
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Melkchocoladefondue met kokos
15 min Nagerecht
Bekijk recept