Zoek
Chocoladefondue
4
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g 4/4-cake
4 schijfjes ananassen
1 appel
2 bananen
10 cl gesuikerde geconcentreerde melk
2 peren
250 g pure chocolade
20 cl vloeibare verse room
Bereiding
1
Pel de bananen en snij ze in dikke plakken.
2
Schil en ontpit de appel en de peren.
3
Snij het vruchtvlees in blokjes.
4
Verdeel het stuk cake in blokjes.
5
Snij de schijfjes ananas in grote stukken.
6
Verdeel al deze stukken fruit en cake over kleine kommetjes.
7
Breek de chocolade in stukken.
8
Giet de room, de geconcentreerde melk en de chocolade in een pannetje.
9
Warm het geheel op een zacht vuurtje op, net zolang tot je een homogene massa bekomt. 1
0
Met een prikkertje kunnen de kinderen de stukjes fruit of cake in de gesmolten chocolade dompelen.
Chocoladefondue is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Melkchocoladefondue met kokos
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Melkchocoladefondue met kokos
15 min
Nagerecht
Bekijk recept