Zoek
Chocoladesoep
4
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 à 2 afgestreken eetlepels ultrafijne griessuiker
cacaopoeder of chocoladekrullen
200 g « Dessert Callets » of gehakte fondant dessertchocolade
30 cl lichte verse room
20 cl verse room met 35% vetgehalte
Bereiding
1
Klop de 20 cl room lobbig en voeg suiker naar eigen smaak toe.
2
Doe de 30 cl lichte room in een steelpan en breng aan de kook.
3
Neem meteen van het vuur en voeg de Callets (of de gehakte chocolade) toe.
4
Laat 2 min staan, roer dan met de garde.
5
Zet de pan terug even op zacht vuur, tot de "soep" glad is en warm, maar niet heet.
6
Verdeel over kleine tassen en serveer meteen met de geklopte room, eventueel bestrooid met cacaopoeder of kleine chocoladekrullen.
7
Serveer met een lepel zodat geleidelijk aan room kan toegevoegd worden.
Chocoladesoep is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Witte chocoladesoep met aardbeien
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Unlimited Delicious Chocoladesoep
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-soep Met Sneeuwjacht!!
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladesoep met aardbeien
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Unlimited Delicious Chocoladesoep
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-soep Met Sneeuwjacht!!
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept