Zoek
Biefstuk met rucola en pasta pesto
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
balsamicoazijn
50 g grana padano (schilfers)
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
100 g rucola
4 rundersteaks 150 g elk
100 g verse rucolapesto (koeltoog)
250 g verse tagliatelle
Bereiding
1
Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op temperatuur kunnen komen.
2
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
3
Giet af en bewaar een beetje van het kookvocht.
4
Vermeng de tagliatelle met de rucolapesto, voeg eventueel een scheutje kookvocht toe.
5
Kruid de steaks met peper en zout.
6
Rooster of bak ze 4 minuten per kant (of naar eigen voorkeur) in een pan met een likje olijfolie.
7
Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
8
Maak de rucola aan met olijfolie, een straaltje balsamicoazijn, peper en schilfers grana padano
9
Snijd de steaks voor het serveren in plakken. 1
0
Serveer met pasta met rucolasalade.
Biefstuk met rucola en pasta pesto is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept