Bizonsteaks, zoetzure saus met mosterd op grootmoeders wijze

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem de steaks 30 min. op voorhand uit de koelkast.
  • 2 Doe het appelsap, de mosterd en de gelei in een steelpannetje, breng langzaam aan de kook en laat 10 min. sudderen op zacht vuur.
  • 3 Voeg dan de room en het bindmiddel toe, laat indikken.
  • 4 Verwarm een antikleefpan zonder vetstof op vrij hoog vuur.
  • 5 Smeer de bizonsteaks in met olie en leg ze in de warme pan.
  • 6 Laat ze aan elke kant 1 min korsten, verlaag het vuur en laat verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
  • 7 Kruid op het einde met peper en zout.
  • 8 Leg de steaks op een warme schotel, giet de saus in de braadpan en roer de bakresten los.
  • 9 Serveer heel warm met gebakken groentestaafjes.

Bizonsteaks, zoetzure saus met mosterd op grootmoeders wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bizonsteak met knolselderpuree en bospaddenstoelen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept