Biefstuk met tomatensalsa

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
  • 2 Snipper de rode ui.
  • 3 Laat de uisnippers 30 minuten marineren in het limoensap en 1 eetlepel sherryazijn.
  • 4 Snipper de knoflookteentjes.
  • 5 Vermeng met 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel sojasaus en ½ koffielepel chilivlokken.
  • 6 Leg de steaks op een platte schaal en giet er het sausje over.
  • 7 Wrijf met je vingertoppen zodat de marinade goed in het vlees kan dringen.
  • 8 Snijd de tomaatjes in kwarten.
  • 9 Schil en ontpit de avocado, snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes. 1
  • 0 Hak de korianderblaadjes grof. Vermeng de tomaten, de avocado en de koriander met de rode ui (en de marinade). 1
  • 1 Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en meng opnieuw. 1
  • 2 Bak de steaks ongeveer 4 minuten per kant in een hete pan. 1
  • 3 Kruid met peper en zout. 1
  • 4 Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. 1
  • 5 Serveer de steaks met de salsa.

Biefstuk met tomatensalsa is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept