Brochettes met kip en sinaasappel, pindasaus

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de saus: Verwarm de pindaboter in de microgolfoven (2 min. op 600 W) met het sap van 1,5 sinaasappel, het piment, de geperste knoflook, zout en peper.
  • 2 Schil 2 sinaasappelen tot op het vruchtvlees, verdeel in partjes en verwijder de velletjes. Verdeel de stukken sinaasappel en kip afwisselend over 4 houten brochettes.
  • 3 Vermeng de olie met het piment, de geraspte schil van ½ sinaasappel, het sap van ½ sinaasappelsap, zout en peper.
  • 4 Wrijf hiermee de brochettes in en laat ze 15 min. bruinbakken in een pan met antiaanbaklaag. Keer regelmatig om en overgiet met het braadvocht.
  • 5 Dien heet op met de gekoelde saus.

Brochettes met kip en sinaasappel, pindasaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van zalm en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van scampi’s met mango en kokosmelk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept