Balletjes van kabeljauw met tomatensaus

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Doe de olie, de passata en de gepelde tomatenblokjes in een stoofpot.
  • 3 Kruid met peper en zout.
  • 4 Breng aan de kook en laat heel zacht sudderen.
  • 5 Snij ondertussen de vis in kleine blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen of van de mixer.
  • 6 Voeg de fijngesnipperde halve ui toe, het in de melk geweekte en uitgeknepen brood, het ei, de peterselie, peper en zout.
  • 7 Hak of mix tot een homogeen mengsel.
  • 8 Breng op smaak met peper en zout.
  • 9 Maak van het vismengsel balletjes en leg ze gaandeweg op de met bakpapier beklede ovenplaat. 1
  • 0 Bak ze 10 min. in de oven. 1
  • 1 Doe de balletjes bij in de saus. 1
  • 2 Laat nog 2 min. sudderen en breng op smaak. 1
  • 3 Serveer met een met kleine pasta.

Balletjes van kabeljauw met tomatensaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept