Zoek
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
2
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 schijfjes ananassen
2 anijssterren
2 chocolademoelleux van Yves Mattagne Taste of inspirations (diepvriesafdeling Delhaize)
0,33 kaneelstokje
3 kardemonbolletje
5 korianderkorrels
2 kruidnagels
2 bolletjes mandarijnsorbet
50 cl siroop met kruiden
200 g suiker
0,5 vanillestokje
2 takjes verse munt
0,5 l water
5 zwarte peperbolletjes
Bereiding
1
Alle ingrediënten van de kruidensiroop in een kom doen en tot het kookpunt brengen.
2
10 minuten laten doorkoken en er de ananasschijfjes in leggen, 15 minuten laten koken.
3
De ananasschijfjes verwijderen, het sap filteren en fris zetten.
4
De chocolademoelleux opwarmen in de oven.
5
De ananasschijfjes in een diep bord schikken, een beetje kruidensap over gieten.
6
De moelleux, sorbet en muntblaadjes eraan toevoegen.
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Ijsdessert Met Vruchten
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbet
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Tutti Frutti-Sinaasappelsorbet
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbet
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept