Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel

2
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de speculooskoek in stukjes voor de crumble.
  • 2 Een spuitzak met Luikse siroop vullen.
  • 3 Snij de groene appel in stokjes.
  • 4 Bak de moelleux in de oven.

Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept