Zoek
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
2
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 g amandelschilfers
2 chocolademoelleux van Yves Mattagne Taste of inspirations (diepvriesafdeling Delhaize)
1 groene appel
2 soeplepels Luikse siroop
2 takjes munt
4 sorbetbolletjes met amandelmelk
4 stukken speculooskoek
Bereiding
1
Breek de speculooskoek in stukjes voor de crumble.
2
Een spuitzak met Luikse siroop vullen.
3
Snij de groene appel in stokjes.
4
Bak de moelleux in de oven.
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept