Crème moelleuse met chocolade en braambessen

6
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de chocolade in stukjes en leg hem in een diep bord.
  • 2 Warm voorzichtig de room op met de honing.
  • 3 Haal net voor het kookpunt van het vuur en giet over de stukjes chocolade.
  • 4 Laat gedurende tien minuten rusten, zonder te roeren.
  • 5 Klop glad met de klopper, voeg de yoghurt toe en meng.
  • 6 Verdeel de braambessen over een mooie schotel of over vier kommetjes.
  • 7 Giet de room over de braambessen, strijk het geheel glad en zet de kommetjes opzij op kamertemperatuur, tot ze worden geserveerd.
  • 8 Bestrooi net voor het serveren met bloemsuiker.

Crème moelleuse met chocolade en braambessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept