Saltimbocca met room

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kalfslapjes in 2 of 3 stukken, afhankelijk van de grootte. Leg op elk stuk een klein sneetje ham en dan een blaadje salie. Prik vast met een tandenstoker.
  • 2 Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan. Bak het vlees aan beide kanten bruin op hoog vuur. Je zal het vlees in porties moeten bakken en eventueel wat olie toevoegen. Kruid met peper en zout en leg de gebakken saltimbocca op een schotel.
  • 3 Giet de marsala in de pan, roer de aanbaksels los en laat 1 min. op hoog vuur inkoken. Voeg de room en het citroensap toe. Laat 2 min. sudderen. Leg de saltimbocca in de saus en laat nog 2 min. sudderen.
  • 4 Breng op smaak en serveer meteen met verse pasta en groene mini-asperges.

Saltimbocca met room is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept