Zoek
Sardines gevuld met verse kruiden
4
30 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,5 bussel bladpeterselie
0,5 koffielepel komijnpoeder
1 schaaltje koriander
3 eetlepels olijfolie
0,5 koffielepel paprikapoeder
sap van 1 citroen
600 g sardinefilets (50 g per filet)
2 teentjes knoflook
zout, peper
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Meng in een kom de gehakte koriander, de gehakte peterselie, de geperste lookteentjes, het citroensap, de komijn, de paprika, zout en peper.
3
Smeer een ovenschotel in met olijfolie. Leg er de sardinefilets in en vul ze met de kruidenmengeling.
4
Overgiet met 2 eetlepels olie en laat 12 min. in de oven bakken
Sardines gevuld met verse kruiden is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept