Zoek
Sardische spaghetti
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 cl droge witte wijn
400 g voltarwe spaghetti
3 eetlepels kappertjes in pekel
4 romatomaten
2 uien
1 teentje knoflook
1 blikje tonijn natuur
30 ontpitte groene olijven
zout
peper van de molen
olijfolie
1 takje oregano
1 takje tijm
2 takjes verse basilicum
Bereiding
1
Pel de look en de ui en hak grof. Laat aanstoven in een grote pan met een eetlepel olijfolie en de geplette look.
2
look. Voeg vervolgens de in stukken gesneden tomaten (verwijder de te harde kern) en de witte wijn toe.
3
Laat sudderen met de takjes tijm en oregano tot de tomaten zacht worden. Laat de olijven uitlekken en snij in schijfjes.
4
Voeg de saus toe. Doe er vervolgens de uitgelekte kappertjes en tonijn bij.
5
Laat 4 minuten op een zacht vuurtje koken en roer regelmatig. Dien op met de al dente pasta en versier met verse basilicum.
Sardische spaghetti is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept