Dal van biolinzen met kerrie

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de linzen tot het spoelwater helder is.
  • 2 Laat de gehakte ui lichtjes kleuren in 3 eetlepels olie.
  • 3 Bestrooi met komijn en kerrie, roer om en laat nog 1 min. fruiten.
  • 4 Voeg de kruidnagels toe, de linzen, het water toe en meng.
  • 5 Breng aan de kook, dek af en laat 40 min. sudderen op zacht vuur tot alle vocht is opgenomen.
  • 6 Pel en snij de knoflook in fijne plakjes, hak de chilipeper. Fruit ze zachtjes in de rest van de olie, zorg dat ze niet verbranden.
  • 7 Schep de linzen in een diepe schaal, bestrooi met de gebakken look en chilipoeder.
  • 8 Dien heet op.
  • 9 Serveer warm.

Dal van biolinzen met kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Tarka Dal
20-30 min -
Bekijk recept
Dal (linzen)
Bekijk recept
India:Khichadi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pinda Chutney
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept