Lasagne Sole d’Italia

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op T°6 - 180°C.
  • 2 Snij de champignons in plakjes en stoof ze onder gesloten deksel in een grote braadpan met de olie.
  • 3 Bak ze dan, zonder deksel, op hoog vuur tot al het vrijgekomen vocht verdampt is.
  • 4 Meng de tomatensaus met de room. Verdeel een beetje van deze saus over de bodem van een ovenschaal en leg er 2 lasagnevellen op.
  • 5 Overgiet met saus, bedek met ham en bestrooi met enkele champignons.
  • 6 Leg er 2 lasagnevellen op en herhaal tot de ingrediënten opgebruikt zijn, eindig met een laag lasagnevellen.
  • 7 Schep er de resterende saus over, bestrooi met parmezaan en bak 25 min in de oven.
  • 8 Serveer heel warm met een salade en knapperig brood.

Lasagne Sole d’Italia is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Witlof D'Italia
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept