Zoek
Lasagne Sole d’Italia
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g Parijse champignons
1 eetlepel olijfolie
800 g bereide tomatensaus Basilico
25 cl lichte verse room
14 verse lasagnevellen
10 sneden beenham 365
50 g geraspte parmesaan
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op T°6 - 180°C.
2
Snij de champignons in plakjes en stoof ze onder gesloten deksel in een grote braadpan met de olie.
3
Bak ze dan, zonder deksel, op hoog vuur tot al het vrijgekomen vocht verdampt is.
4
Meng de tomatensaus met de room. Verdeel een beetje van deze saus over de bodem van een ovenschaal en leg er 2 lasagnevellen op.
5
Overgiet met saus, bedek met ham en bestrooi met enkele champignons.
6
Leg er 2 lasagnevellen op en herhaal tot de ingrediënten opgebruikt zijn, eindig met een laag lasagnevellen.
7
Schep er de resterende saus over, bestrooi met parmezaan en bak 25 min in de oven.
8
Serveer heel warm met een salade en knapperig brood.
Lasagne Sole d’Italia is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Witlof D'Italia
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept