Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de eerste aubergine en de paprika’s onder de grill.
  • 2 Schil de tweede aubergine, snijd ze in blokjes en bak het vruchtvlees in de pan samen met de halve ui.
  • 3 Mix de gebakken en de geroosterde aubergines.
  • 4 Voeg tahin, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout toe.
  • 5 Besprenkel met enkele druppels citroensap.
  • 6 Pel de paprika’s, snijd ze in reepjes, besprenkel met zout, olijfolie en rode wijnazijn.
  • 7 Bak de lamsbout in de pan, kruid met peper en zout en schuif de bout in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 30 à 35 minuten.
  • 8 Laat de lamsbout gedurende 20 minuten rusten onder aluminiumfolie en versnijd vervolgens in dikke plakken.
  • 9 Serveer het vlees met de paprika’s, de kaviaar van aubergine. Verkruimel de geitenkaas over het gerecht. Werk de borden af met enkele basilicumblaadjes.

Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept