1 Verwarm de olie en boter in een sauteerpan en laat hierin de mignonnettes aan beide kanten op een hoog vuur bakken. Haal uit de pan wanneer ze goudbruin zijn.
2 Stoof in dezelfde pan, op een zacht vuur, de gehalveerde en in fijne repen gesneden ui. Bestrooi, na 5 min., met het kerriepoeder en roer 2 min.
3 Voeg de yoghurt toe, de tomatenpuree, 20 cl water en het verkruimelde halve bouillonblokje. Laat de mignonnettes 30 min., onafgedekt, sudderen in deze saus op een heel zacht vuur.
4 Kook de peulerwten 3 min. in gezouten water.
5 Voeg het bindmiddel toe aan de saus en breng op smaak met zout en peper.
6 Dien warm op, bestrooid met fijngesneden munt of koriander. Serveer met de peulerwten en een puree van zoete aardappelen met komijn.
Lamsmignonnettes Taj-Mahal is een recept van Delhaize