Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en hak fijn.
  • 2 Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
  • 3 Schil de wortelen en snij ze in stukken.
  • 4 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
  • 5 Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
  • 6 Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
  • 7 Breng naar believen op smaak met peper en zout.
  • 8 Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 9 Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes. 1
  • 0 Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.

Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept