Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de aïoli: 1 teentje knoflook, 2 eierdooiers, 3 dl olijfolie, 1 eetlepel citroensap,peper en zout en grof zout
  • 2 Doe voor de aïoli alle ingrediënten in de beker van de staafmixer. Zet de mixer op de bodem van de beker, zet de mixer aan en trek hem langzaam naar boven.
  • 3 Spoel alle groenten en kruiden. Snijd de venkel in fijne plakjes (met de mandoline). Haal de pitjes zorgvuldig uit de chilipepers en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd ook de lente-ui fijn.
  • 4 Hak de basilicum, koriander en munt grof. Vermeng al de groenten en kruiden met de gemengde sla en breng op smaak met citroensap, olijfolie en peper en zout.
  • 5 Kruid de lamsboutsnedes met peper en zout en bak ze kort in olijfolie.
  • 6 Snijd de gebakken lamsboutsnedes in plakjes, strooi er desgewenst nog wat grof zout over en serveer ze met de salade en een beetje aïoli.

Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde Lamssteak Met Kruidige Dragon Sjalotten Boter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Lamssteak Met Provencaalse Saus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Lamssteak Met Kruidige Dragon Sjalotten Boter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Lamssteak Met Kruidige Dragon Sjalotten Boter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept