Gebakken scampi’s met verse gember, look en platte peterselie

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Droog de scampi’s goed af.
  • 2 Verwijder de steel van de peper. Snijd hem in de lengte in twee, verwijder de zaadjes en snijd hem in fijne schijfjes.
  • 3 Hak de bladen van de platte peterselie in grove stukken.
  • 4 Hak de look fijn en bak gedurende twee minuten in een eetlepel olijfolie. Voeg de peper en de geraspte gember toe. Laat gedurende vijf minuten al roerend bakken. Doe de scampi’s erbij, kruid met zout en bak ze gedurende acht minuten.
  • 5 Werk af met de gehakte peterselie en het limoensap.
  • 6 Serveer met extra fijne sperziebonen (ontdooid en gestoomd) en de bladeren van vier korianderstengels.

Gebakken scampi’s met verse gember, look en platte peterselie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept