Gebakken wijting met asperges en olijven

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in gezouten water samen met de knoflook, tijm, laurier en rozemarijn. Giet de aardappelen af en laat ze een beetje afkoelen. Pel ze en plet ze met een vork of pureestamper.
  • 2 Kook de asperges beetgaar in gezouten water (10 à 12 minuten voor de witte asperges, 8 minuten voor de groene asperges).
  • 3 Meng de olijven, de zure room, de lente-uitjes, de kervel, de zongedroogde tomaatjes doorheen de geplette aardappelen. Werk af met wat olijfolie en peper en zout.
  • 4 Bak de wijtingfilets in olijfolie, kruid met peper en zout en voeg een klontje boter toe.
  • 5 Schik de aardappelen en de vis op de borden. Garneer met de asperges en de kervel.

Gebakken wijting met asperges en olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept