Kipburgers

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
  • 2 Snij de kipfilets in kleine stukken, doe ze in de beker van de hakmolen en voeg het ei toe, het in 4 gesneden knoflookteentje, peper en zout. Laat mixen tot een glad mengsel.
  • 3 Doe het mengsel in een schotel, voeg de bieslook en het paneermeel toe en kneed goed (met de handen, da’s gemakkelijker). Verdeel de bereiding in
  • 6
  • 4 Smeer de olie uit in een grote braadpan, maar zet de pan nog niet op het vuur. Maak je handen nat met koud water en rol 6 dikke balletjes van de gehaktbereiding. Leg ze in de pan en druk ze plat.
  • 5 Bak ze ongeveer 10 min. op zacht vuur tot ze aan beide kanten goudbruin zijn.
  • 6 Verwarm, ondertussen, de broodjes en snij de tomaten en de komkommers in schijfjes, de sla in stukjes, enz.
  • 7 Serveer alles apart zodat elkeen zelf naar eigen smaak z’n hamburger kan samenstellen. Vergeet de sauzen niet!

Kipburgers is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse kipburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipburger met Zeeuwse spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kipburgers
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesy chicken burger
20 min-
Bekijk recept

Frisse kipburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipburger met Zeeuwse spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kipburgers
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesy chicken burger
20 min-
Bekijk recept