Kipcurry met witloof

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilets in blokjes en bak ze aan in de olie en de boter in een wok of diepe pan op vrij hoog vuur. Gebruik een schuimspaan om ze eruit te nemen wanneer ze goudbruin gebakken zijn.
  • 2 Fruit het in grove stukken gehakte witloof in dezelfde pan gedurende ongeveer 5 min. (het moet wat knapperig blijven). Bestrooi met kerriepoeder, meng, voeg dan de kip toe, de yoghurt en de sambal. Verwarm enkele minuten op zacht vuur, de saus mag niet koken. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Dien meteen op, bestrooid met gehakte koriander. Serveer met basmatirijst en/of naanbrood.

Kipcurry met witloof is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kipcurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept