Gegrilde tussenrib, salsa met maïs

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Salsa met maïs: meng in een kom de uitgelekte maïs, de ontpitte en in heel kleine blokjes gesneden tomaten, de rode ui, het limoensap, een beetje olijfolie, zout en peper. Doe er de koriander bij. Meng. Zet in de koelkast.
  • 2 Verwam een gril voor.
  • 3 Smeer de tussenribstukken in met olijfolie. Gril 2 minuten aan elke zijde. Doe er zout en peper op.
  • 4 Verdeel het vlees over de borden. Dien op met de salsa met maïs.

Gegrilde tussenrib, salsa met maïs is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept