Zoek
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
1 eetlepel boter of margarine
1 dl halfvolle melk
truffelolie
4 sneden peperkoek
1 dl kippenbouillon
600 g aardappelen
1 foie gras – terrine 40 g
peper en zout
Bereiding
1
Laat de peperkoek drogen in de oven op 100°C (ongeveer 1 uur). Verbrokkel.
2
Bak de gevulde duiven (zie verpakking). Verhit de kippenbouillon en mix met de foie gras tot een gladde massa.
3
Warm de aardappelpuree op en voeg enkele druppels truffelolie toe om af te werken.
4
Serveer de duiven met aardappelpuree en foiegrassaus. Bestrooi ten slotte met peperkoekcrumble.
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept