Farfalle met kip en dragonsaus

4
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de citroen of limoen en droog hem af.
  • 2 Verwijder de schil met een fijne rasp.
  • 3 Braad de gesneden kippenreepjes 6 min. goudbruin in de warme olijfolie op een hevig vuur, onder voortdurend roeren.
  • 4 Doe er peper en zout op en hou ze warm.
  • 5 Blus het kookvocht met de gevogeltefond en de room.
  • 6 Voeg er de geperste look, de helft van de dragon en van de citrusschil aan toe.
  • 7 Laat het geheel 10 min. inkoken op een zacht vuur.
  • 8 Maak de deegwaren klaar in gezouten kokend water.
  • 9 Laat ze zorgvuldig uitlekken en giet ze in een voorverwarmde schotel met de hete saus. 1
  • 0 Roer ze geruime tijd om, maak een kuiltje in het midden van de schotel en leg er de kippenreepjes op. 1
  • 1 Versier het gerecht met de rest van de dragon en de schil. 1
  • 2 Dien onmiddellijk op.

Farfalle met kip en dragonsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kruidenkorst, venkel en dragonsaus
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept