1 (Saus: 1 hardgekookt ei, 1 citroen, 5 kleine augurken, 1 eetlepel kappers, 100 g plattekaas, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, peper en zout)
2 Begin met het maken van de saus. Prak het hardgekookte ei met behulp van een vork in een kom.
3 Rasp een beetje schil van de citroen (1 koffielepel) en pers het sap uit het vruchtvlees (2 eetlepels).
4 Doe schil en sap bij in de kom.
5 Voeg de in ringetjes gesneden augurken toe, de kappers, de plattekaas, de mayonaise en de peterselie.
6 Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
7 Snij de vis in 4 porties. Kruid met peper en zout, wentel in de bloem, dan in het met peper en zout losgeklopte ei en tenslotte in het paneermeel.
8 Bak ze in de verwarmde frituurpan (op 160°C) of in een braadpan gevuld met een bodempje warme, maar niet rokende olie. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
9 Beleg de broodjes met sla en schijfjes tomaten, leg er de vis op en voeg wat saus toe. Serveer meteen!
Fishburgers, remouladesaus is een recept van Delhaize