1 Bak de in stukken gesneden vis in 2 eetlepels olie in een grote, diepe pan of wok op vrij hoog vuur. Neem ze eruit en laat er de ontdooide garnalen in bakken tot ze rood zijn. Neem ze uit de pan en bak er dan de inktvisringen in op hoog vuur gedurende 2 min. Verwijder uit de pan en giet het vrijgekomen vocht in een maatbeker.
2 Doe 1 eetlepel olie in de pan en fruit er de fijngesnipperde ui in op zacht vuur gedurende 5 min. Voeg de geperste knoflooktenen toe, het paprikapoeder en de tomaten, roer 2 min.
3 Vul het vocht in de maatbeker met warm water aan tot 1 l. Giet in de pan, doe er de verkruimelde bouillonblokjes bij en het saffraanpoeder.
4 Breng aan de kook en voeg de in stukjes gebroken pasta toe. Roer goed, zet een deksel op de pan en laat 12 min. sudderen op heel zacht vuur. Roer regelmatig, zeker in het begin.
5 Doe er de stukken vis bij, de inktvisringen en de garnalen, laat nog 2 min. sudderen.
6 Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met fijngesneden peterselie en serveer warm met citroenpartjes.